Followers

Saturday, 4 October 2014

HARI RAYA EDUL ADHA SPECIAL 2014!

Assalamualaikum kepada semua pembaca-pembaca blog sifusempoi. Dah hampir setahun usia blog ni dan dah hampir setahun kami pulang dari South Korea. Maka untuk hari yang berbahagia ini... saya ingin memoyokan diri saya yang memang saya sedar akan hakikat kecomelannya ini untuk ber "Vlog". Sebelum tu just nak maklumkan bahawa esok pagi sembanyang raya kita sekitar 8-830 pagi ikut masjid, kalau kat Korea pukul 10pagi mcm tu. Kenapa kami nak kabo, sebab hari tu jenuh google waktu solah raya kat masjid Itewon tu... mmg... hipirikoharamdag nak ade :p so kami letak ni dengan harapan kalau2 ada orang yang nak google... sempat la baca hasil tulisan saya kali ni tentang waktu solah esok.

WAKTU SOLAH RAYA EDUL FITRI:
MALAYSIA : 8-830 PAGI
SEOUL         : 10 PAGI
TEMPAT LAIN: GOOGLE SENDIRI :p

Maka terimalah vlog saya yang pertama, saya kasi tajuk "Siapa Itu Dia Di Satu Hari Di Hari Raya"  :p enjoy...



Hafiz Azmi
Writer, Traveler, Photographer.


"We at sifusempoi try to bring out the best in every journey that we took though we are not guaranteeing that this will work for everyone but we believe it will work on most people. Throughout writing this blog we might give incorrect information or misinterpretation of subjects so we advice you not to depend solely on this blog. However we promise that it is in our best interest to give the most accurate information as possible. We are not an official source for any tourism, shops, company nor country and what we promote here are solely based on our journey and expectations. When we post anything about food, we DO NOT RECOMMEND it to anyone. We are just saying that we ate there and we believe its OK to eat there. Most of the picture I've watermark are copyright of SifuFoto, SifuSempoi, Oh!Photography and all its partners. Thank you for reading and please spread the word about our blog as a token of appreciation. Roger and Out."

6 comments:

  1. Selamat hari raya aidiladha gak!

    ReplyDelete
  2. Selamat menyambut hari raya aidil adha maaf zahir dan batin dari saya sekeluarga.

    ReplyDelete
  3. Salam Aidil Adha..ehh..boleh wish lagi kew

    ReplyDelete